Μελάνια και toner εκτυπωτών Samsung

Samsung - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Η Samsung Electronics Co., Ltd. είναι μια εταιρεία με έδρα το Suwon της Νότιας Κορέας, από τις γνωστότερες παγκοσμίως, κυρίως εξαιτίας των κινητών τηλεφώνων Galaxy και επίσης εξαιτίας της διένεξης με την Apple, στην οποία βγήκε νικήτρια. Η Samsung όμως δεν ασχολείται με κινητά τηλέφωνο μόνο. Αν και ανήκει σε μια τεράστια πολυεθνική εταιρία την Samsung Group, που εκτός από προϊόντα τεχνολογίας, ασχολείται και με τη βαριά βιομηχανία, όπως με ναυπηγεία, η Samsung Electronics Co., Ltd, έχει το 70% του τζίρου του Ομίλου.

Η Samsung Electronics Co., Ltd. που είναι από το 2009 η μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως σε προϊόντα Πληροφορικής, έχει εγκαταστάσεις και δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 80 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 370.000 εργαζόμενους. Είναι επίσης ένας μεγάλος κατασκευαστής σε μπαταρίες λιθίου, ημιαγωγούς, flash memories, τσιπ, και μονάδες σκληρών δίσκων για μεγάλες εταιρίες όπως οι, Apple, Sony, HTC και Nokia. Φυσικά, κατέχει την πρώτη θέση στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων, ‘όπως επίσης οθονών LCD, τηλεοράσεων, tablets, computers κ.α.

Η Samsung, εκτός από την απασχόλησή της με προϊόντα ηλεκτρονικής τεχνολογίας και τεχνολογίας πληροφορικής, ασχολείται και με εκτυπωτές, και μελάνια και toner. Στον τομέα της, εκτός από πρώτη είναι και πρωτοπόρος, επειδή επενδύει τεράστια ποσά για έρευνα και ανάπτυξη. Φυσικά είναι σημείο αναφοράς ως εταιρία στη Νότια Κορέα.

Μελάνια εκτυπωτών - Samsung

Τα χαρακτηριστικά μηχανήματα της Samsung είναι πολυμηχανήματα που συνδυάζουν φωτοτυπικό, φαξ. scanner και εκτυπωτές, ενώ τα αναλώσιμα για τα μηχανήματα αυτά περιλαμβάνουν τόνερ, και μελάνια.

Η παρουσία της Samsung στο χώρο των υπολογιστών και των εκτυπωτών για δεκαετίες, την κάνει δικαίως κορυφαία αλλά και αξιόπιστη στον τομέα αυτό. Κατασκευάσει και προωθεί στην αγορά μια μεγάλη γκάμα εκτυπωτών inkjet και laser, ενώ παράλληλα κάνει έρευνες και παράγει τα κατάλληλα για αυτούς μελάνια και τα τόνερ.

Στο τμήμα ερευνών της, η Samsung εργάζεται εντατικά για να εφεύρει νέες μεθόδους εκτύπωσης αλλά και νέα μελάνια και τόνερ για τους εκτυπωτές της. Σκοπός της είναι η βέλτιστη απόδοση σε εκτυπώσεις υψηλής ευκρίνειας αλλά και η σημαντική μείωση στο κόστους των εκτυπώσεων. Αυτό επιτυγχάνεται με την έρευνα για μεθόδους που συμβάλουν στη μείωση στο ελάχιστο της ποσότητας μελανιού ή tonner που απαιτείται για την εκτύπωση μιας συγκεκριμένης σελίδα. Η πολυετής και εμπειρία της Samsung στην έρευνα, της δίνει to πλεονέκτημα να μπορεί να αναπτύξει τέτοιες μεθόδους.

Είναι μηδενική σχεδόν η πιθανότητα να βρει κάποιος μελάνι ή tonner Samsung εκτυπωτή με πρόβλημα όταν αυτό είναι γνήσιο Η κακή ποιότητα ή το προβληματικό μελάνι ή τόνερ, συνεπάγεται ανάγκη επανεκτύπωσης ή κακή ποιότητα εκτύπωσης για μεγάλο ποσοστό σελίδων. Η επιβάρυνση για ένα ιδιώτη είναι απειροελάχιστη. Αν μιλάμε όμως για μαζικές εκτυπώσεις από μια επιχείρηση σε εκτυπωτές inkjet ή laser, το κόστος είναι τεράστιο. Τα γνήσια μελάνια και τόνερ Samsung παρέχουν την εγγύηση της επιτυχημένης και ποιοτικής εκτύπωσης σε ποσοστό 100% ώστε το κόστος για τις εκτυπώσεις σας θα είναι το χαμηλότερο δυνατόν.

Η Samsung μέσω του internet αλλά και με το διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο, μπορεί να σας προσφέρει δωρεάν συμβουλές και να σας κατευθύνει ώστε να λυθεί άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στις εκτυπώσεις σας χωρίς να χάνετε χρόνο.

Τόνερ εκτυπωτών - Samsung
Bottom shadow