Μελάνια και toner εκτυπωτών CANON

Canon - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Μια εταιρία που το όνομά της παραπέμπει σε φωτογραφικές μηχανές και φωτοτυπικά μηχανήματα, βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου των εκτυπωτών και περισσότερο των εκτυπωτών laser. Είναι η Canon. Μια Ιαπωνική εταιρία που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της στο Τόκυο το 1934 ως Precision Optical Instruments Laboratory. Το όνομά της το πήρε από το όνομα της πρώτης φωτογραφικής μηχανής με φακό 35 mm και με διάφραγμα με εστιακό βάθος πεδίου, που κατασκεύασε και ονόμασε Kwanon το οποίο εξελίχθηκε σε Canon.

Βεβαίως σήμερα η ποικιλία των προϊόντων που κατασκευάζει και προωθεί παγκοσμίως είναι τεράστια και περιλαμβάνει, φωτογραφικές μηχανές και φακούς κάθε μεγέθους και είδους, βιντεοκάμερες, video projectors, εξοπλισμό για ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές, φωτοτυπικά και φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, εκτυπωτές inkjet και laser και φυσίγγια μελανιών και τόνερ για τους εκτυπωτές αυτούς, όπως επίσης μηχανήματα ιατρικών διαγνωστικών απεικονίσεων κάθε είδους.

Μελάνια εκτυπωτών - Canon

Η παρουσία της Canon στην παγκόσμια αγορά είναι εξέχουσα, θέση που κατέχει επίσης και στον τομέα των εκτυπωτών inkjet και Laser και των αντίστοιχων μελανιών και toner. Η Canon γενικά θεωρείται κορυφαία εταιρία παγκοσμίως στην κατασκευή εκτυπωτών laser και ειδικότερα με τον καινοτόμο τύπο Canon Laser Beam Printer (LBP). Σήμερα πάνω από το 80% των laser printer που κυκλοφορούν στην Αγορά παγκοσμίως είναι της Canon.

Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει μια αλματώδη ανάπτυξη και έχει επενδύσει τεράστια ποσά στην έρευνα σχετικά με τους εκτυπωτές και τις εκτυπώσεις inkjet, αναπτύσσοντας τα πρωτοπόρα συστήματα εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης, με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση της απαιτούμενης ποσότητας μελανιού, MicroFine Droplet Technology, και Canon Bubble Jet Printers τα οποία έχουν θέσει νέα δεδομένα στην εκτύπωση inkjet, Είναι προφανές ότι η αντίστοιχη έρευνα και ανάπτυξη έχει γίνει στα αντίστοιχα μελάνια και toner.

Είναι φυσικό ότι όλη αυτή η προσπάθεια της Canon, έχει καταφέρει αφενός να την φέρει στην κορυφή της αγοράς στο θέμα των εκτυπωτών και αφετέρου να εξασφαλίσει για τους χρήστες, αξιόπιστες και φθηνές εκτυπώσεις, για εκτυπωτές inkjet και για εκτυπωτές laser, για μελάνια και για τονερ αντίστοιχα. Με αυτό τον τρόπο η Canon έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, και ταυτόχρονα έχει μειώσει δραστικά το κόστος εκτύπωσης με μελάνια και τόνερ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Canon βρίσκεται ανάμεσα στις δύο φίρμες της επιλογής του κοινού Readers' Choices.

Τόνερ εκτυπωτών - Canon

Το μέγεθος της Canon την καθιστά ικανή να έχει αντιπροσώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης οι οποίοι σας παρέχουν τα προϊόντα της και συγκεκριμένα τους εκτυπωτές της και τα αντίστοιχα μελάνια και τόνερ, όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ψάχνοντας. Αν βέβαια είστε εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα αυτή θα μπορέσετε να βρείτε και να προμηθευτείτε μελάνια ή toner για οποιοδήποτε μοντέλο εκτυπωτή laser ή inkjet έχετε στην κατοχή σας. Και να είστε βέβαιοι ότι η επιλογή σας για Canon θα σας δικαιώσει και τώρα και στο μέλλον.
Bottom shadow