Μελάνια και toner εκτυπωτών PHILIPS

Philips - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες τεχνολογίας και ηλεκτρονικών όπως επίσης στην παραγωγή εκτυπωτών και μελανιών και τόνερ για εκτυπωτές. Η Koninklijke Philips N.V. (Royal Philips, ή απλά Philips) είναι μια πολυεθνική εταιρία με Ολλανδική καταγωγή και κεντρικά γραφεία στο Άμστερνταμ. Ιδρύθηκε στο Αϊντχόβεν το 1891 από τον Gerard Philips και τον πατέρα του Frederik. Σήμερα η Philips με δίκτυο σε περισσότερες από 60 χώρες και περίπου 122.000 υπαλλήλους, είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός με αντικείμενα, εκτός από τα ηλεκτρονικά - Philips Consumer Electronics and Philips Domestic Appliances and Personal Care, την υγεία - Philips Healthcare και το φωτισμό - Philips Lighting στον οποίο τομέα σήμερα κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως (το όνομά της παραπέμπει αβίαστα για τον καθένα στους λαμπτήρες φωτισμού).

Μελάνια εκτυπωτών - Philips

Η Philips δεν ασχολείται μόνο με εκτυπωτές, και μελάνια και toner. Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες έρευνας και τεχνολογίας και πρωτοπόρος σε επιτεύγματα που αφορούν κυρίως στην ηλεκτρονική τεχνολογία και τον τομέα Εικόνα- Ήχος. Είναι πρότυπο για πολλές Ιαπωνικές εταιρίες τεχνολογίας που απλώς εξέλιξαν τις δικές της εφευρέσεις. Σε συνεργασία με τη Sony προώθησε στην αγορά και συνέδεσε το όνομά της με το CD, το DVD και αργότερα το Blu-ray, τα οποία προώθησε στην αγορά μαζί με τη Sony το 1997 και το 2006 αντίστοιχα.

Τα χαρακτηριστικά μηχανήματα της Philips είναι τα πολυμηχανήματα που συνδυάζουν φωτοτυπικό, φαξ, scanner και εκτυπωτές, ενώ τα αναλώσιμα για τα μηχανήματα αυτά περιλαμβάνουν τόνερ, μελάνια και μελανοταινίες. Η Philips έχει καταφέρει με την ενσωμάτωση στους εκτυπωτές, της τεχνολογίας laser και τη χρήση του συστήματος RCO την αύξηση της αποδοτικότητας των μηχανημάτων της και την εξοικονόμηση ως και 40% μελανιού και toner, κάτι που την καθιστά σε πλεονεκτική θέση.

Η όλη προσπάθεια της, την έχει φέρει στην κορυφή της αγοράς στην εκτύπωση. Αν και δεν είναι μια από τις φθηνότερες εταιρίες, λόγω της απασχόλησης εργατικού δυναμικού από την Ευρώπη, η τεχνολογία της έχει εξασφαλίσει φθηνές τιμές για μελάνια και toner. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Philips να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, εκεί που αναζητείται ένα μηχάνημα για όλες τις δουλειές.

Τόνερ εκτυπωτών - Philips

Η τεράστια ανάπτυξη της Philips την έχει φέρει μέσω αντιπροσώπων σε όλα τα πλάτη της γης και σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τα προϊόντα της, εκτυπωτές της και τα αντίστοιχα μελάνια και τόνερ, οπουδήποτε κι αν είστε, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε απελπισμένα εδώ κι εκεί. Αν βέβαια χρησιμοποιείτε το internet, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε μελάνια και τόνερ για οποιοδήποτε μοντέλο πολυμηχανήματος Philips έχετε. Η επιλογή σας στα πολυμηχανήματα, τα μελάνια , τα toner και τις μελανοταινίες, θα σας δικαιώσει.
Bottom shadow