Μελάνια και toner εκτυπωτών Kyocera

Kyocera - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Η εταιρεία Kyocera καταλαμβάνει πλέον ένα σπουδαίο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά αναλώσιμων μελανιών και τόνερ εκτυπωτών. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι οι εταιρίες που κατασκευάζουν εκτυπωτές και φωτοαντιγραφικά μηχανήματα δεν είναι πολλές. Η εμβέλειά τους είναι παγκόσμια και γραφεία και αντιπρόσωποί τους σε όλες τις γωνιές της γης. Μέσα σε αυτές τις εταιρίες βρίσκονται πολυεθνικές όπως οι, Xerox, Epson, Lexmark, Canon, Samsung, Hewlett Packard, Sharp, Olivetti Dell, Ricoh, Philips, Brother, εταιρίες που είτε ασχολούνται αποκλειστικά με την αναπαραγωγή εγγράφων, είτε ασχολούνται με πολλές δραστηριότητες μέσα στις οποίες βρίσκεται και αυτή. Ανάμεσα σε αυτούς τους κολοσσούς βρίσκεται και η Kyocera.

Η Kyocera είναι μια πολυεθνική εταιρία με έδρα το Kyoto της Ιαπωνίας, που ως βασικό αντικείμενο έχει την παραγωγή κεραμικών εξαρτημάτων για ηλεκτρονικές και ιατρικές εφαρμογές. Το πρώτο χτύπημα της καρδιάς της Kyocera ξεκίνησε το 1959 με την επωνυμία Kyoto Ceramic Company, Limited από τον Kazuo Inamori και από τότε έχει κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς στους τομείς που ασχολείται.

Η Kyocera αφού αναδείχθηκε πρωτοπόρος σε διάφορους τομείς της βιομηχανικής και τεχνολογικής παραγωγής, εισήλθε σε διαφορετικούς από τα αντικείμενά της τομείς όπως στον τομέα των κινητών τηλεφώνων, αγοράζοντας το 2000 την εταιρία QUALCOMM Incorporated. Ταυτόχρονα, το ίδιο έτος, εισήλθε στον τομέα της αναπαραγωγής εγγράφων, αποκτώντας την εταιρία κατασκευής εκτυπωτών Mita, ιδρύοντας την Kyocera Mita Corporation, που αργότερα μετονομάστηκε σε Kyocera Document Solutions Corporation με έδρα την Osaka της Ιαπωνίας. Από τότε μέχρι σήμερα έχει επεκταθεί με υποκαταστήματα σε 25 χώρες, συνεχίζοντας την επέκτασή της στον τομέα των εκτυπωτών.

Μελάνια εκτυπωτών - Kyocera

Η Kyocera Document Solutions Corporation ή απλά Kyocera, κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα από εκτυπωτές και πολυμηχανήματα (MFPs) μαζί με φιάλες τόνερ (toner cartridge) για εκτυπωτές laser και φωτοτυπικά μηχανήματα, τα οποία προωθεί στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Αυστραλία Κι την Αμερική. Οι συσκευές εκτύπωσης της Kyocera προωθούνται με το όνομα Copystar στην Αμερική και με τα ονόματα TA Triumph-Adler και Utax στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Σήμερα, η παρουσία της Kyocera στην αγορά των εκτυπωτών και των μελανιών και τόνερ, την καθιστά αξιόπιστη και ισχυρή, αλλά και αξιόλογο ανταγωνιστή άλλων επίσης σημαντικών εταιριών σε αυτό τον τομέα. Κατασκευάζει και εμπορεύεται μια μεγάλη σειρά εκτυπωτών laser και inkjet, κατασκευάζοντας παράλληλα τα μελάνια και τα τόνερ γι αυτές τις συσκευές.

Η Kyocera σήμερα, όπως κάνουν και άλλες μεγάλες εταιρίες εκτυπώσεων, έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D), εργάζεται με έντονους ρυθμού για την ανάπτυξη νέων μεθόδων εκτύπωσης, νέων μελανιών και toner και νέων τεχνολογιών, ώστε να βελτιώσει τις ποιότητες, τις αναγκαίες ποσότητες, την ανάλυση εκτύπωσης και τους χρόνους που απαιτούνται για την εκτύπωση μιας σελίδας, αποσκοπώντας στη μείωση του κόστους εκτύπωσης. Η πολύ μεγάλη εμπειρία της Kyocera στην έρευνα, της δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης τέτοιων μεθόδων και τεχνολογιών, με αξιόπιστα αποτελέσματα.

Η Kyocera έχει αναπτύξει επίσης ένα πολύ καλό σύστημα ποιοτικού ελέγχου για τα μελάνια και τα τόνερ για εκτυπωτές laser και inkjet, ώστε είναι δύσκολο, στην αγορά προϊόντων να βρεθεί κάποιο ελαττωματικό. Απεναντίας, πάντα σε σχέση με την εταιρία κατασκευής του βεβαίως, η πιθανότητα να συναντήσει κάποιος προβληματικό συμβατό ή ανακυκλωμένο μελάνι ή tonner για εκτυπωτή Kyocera, είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Αυτό φυσικά, δεν είναι τόσο εμφανές όταν πρόκειται για ερασιτεχνικές ή περιορισμένης έκτασης εκτυπώσεις. Όταν όμως πρόκειται για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου και ποσότητας, εκεί που οι μικροδιαφορές αποκτούν μεγάλη έκταση, η οικονομία στο μελάνι ή το τόνερ εκτυπωτή, ή το ελαττωματικό φιαλίδιο μελανιού ή toner, είναι ιδιαίτερα σημαντική και μάλιστα κρίσιμη. Η εκτύπωση με γνήσια μελάνια και τόνερ εκτυπωτών Kyocera παρέχουν απόλυτη εγγύηση για επιτυχημένη και ποιοτική και οικονομική εκτύπωση σε ποσοστό 100% και το κόστος για τις εκτυπώσεις σας θα είναι το χαμηλότερο δυνατόν.

Η melania com.gr, στο πνεύμα αυτής της φιλοσοφίας και στάσης και έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο συνεργασιών, σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και δυνατότητα διανομής στην Αθήνα, την Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι σε θέση να σας προμηθεύσει οποιοδήποτε μοντέλο μελανιού ή τόνερ, για οποιοδήποτε μοντέλο εκτυπωτή laser και printer, και σε οποιαδήποτε ποσότητα χρειάζεστε, άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Επίσης, μέσω του διαδικτύου αλλά και με το δίκτυο συνεργατών που έχουμε σε όλη την Ελλάδα, είμαστε σε θέση να σας συμβουλεύσουμε και να ανταποκριθούμε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, που αφορά σε μελάνια ή τόνερ για εκτυπώσεις με laser ή inkjet εκτυπωτές, με αξιοπιστία και αμέριστη προθυμία. Είμαστε εδώ για σας με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.

Τόνερ εκτυπωτών - Kyocera

Bottom shadow