Μελάνια και toner εκτυπωτών RICOH

Ricoh - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Η Ricoh είναι μια πολυεθνική εταιρία Ιαπωνικής προέλευσης και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής φωτογραφικών μηχανών και συσκευών γραφείου παγκοσμίως. Στη γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται, φωτοτυπικά και φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, εκτυπωτές laser, εκτυπωτές inkjet, φαξ, πολυμηχανήματα, projectors και διαδραστικούς πίνακες. Τη δεκαετία 1990 – 2000 η Ricoh μεγάλωσε τόσο ώστε να γίνει η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων στον κόσμο. Την περίοδο αυτή απέκτησε τον έλεγχο πολλών εταιριών όπως Gestetner, IKON, Savin, , Lanier, Nashuatec, Rex-Rotary, Monroe και πιο πρόσφατα της IBM Printing Systems Division και Infoprint Solutions Company.

Στον τομέα των εκτυπώσεων, η Ricoh έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αναπτύσσοντας τον τομέα των εκτυπωτών, με εκτυπωτές inkjet και laser αλλά και με μια ευρεία γκάμα μελανιών και toner έγχρωμα ή μονόχρωμα. Η Ricoh έχει επεκταθεί σε ολόκληρο τον κόσμο σήμερα, οργανώνοντας παντού ομάδες έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα της τεχνολογίας και της Αγοράς με αντίστοιχα εργαστήρια, όπως το Ricoh Innovations στη Silicon Valley της California.

Μελάνια εκτυπωτών - Ricoh

Τα γνήσια μελάνια και τόνερ της Ricoh παρέχουν στους καταναλωτές την αξιοπιστία της ποιοτικής εκτύπωσης από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Tο αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει οπωσδήποτε, ακόμα κι αν τα στάνταρ σας είναι ιδιαίτερα επαγγελματικά. Ένα από τα δυνατά πλεονεκτήματα της εταιρείας Ricoh είναι η αξιόπιστη και σταθερή εκτύπωση με επαγγελματικό και ταυτόχρονα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Οι εκτυπωτές με τα μελάνια και toner της Ricoh, παρέχουν εκτύπωση εικόνων με εξαιρετική ποιότητα και λεπτομέρεια. Μην μπείτε στην οδυνηρή διαδικασία να δοκιμάζετε συνεχώς και συνεχώς συμβατικά μελάνια και τόνερ μέχρι να βρείτε κάποιο που να σας κάνει επιτέλους τη δουλεία σας. Θα χάσετε πολύ χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιείστε από την αρχή γνήσια μελάνια και toner της Ricoh και θα είστε βέβαιοι αλλά και απόλυτα ικανοποιημένοι. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αλλά και να σας παρέχουμε το κατάλληλο μελάνι ή toner για το δικό σας μοντέλο εκτυπωτή Ricoh.

Τόνερ εκτυπωτών - Ricoh
Bottom shadow