Μελάνια και toner εκτυπωτών HEWLETT PACKARD

Hewlett Packard - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκτυπωτών παγκοσμίως και ίσως ανάμεσα στις πιο γνωστές είναι η Hewlett Packard. Βεβαίως η γκάμα των προϊόντων της είναι τεράστια και περιλαμβάνει εκτός από εκτυπωτές, desktop computers, laptops, tablets, smart phones, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τηλεοράσεις, αλλά και software προϊόντα. Η εταιρία ξεκίνησε το 1939 από τους William "Bill" Redington Hewlett και Dave Packard. Σήμερα είναι η εταιρία που το όνομά της είναι συνδεδεμένο περισσότερο από κάθε άλλη με τους εκτυπωτές.

Η παρουσία της hp στην Αγορά των υπολογιστών και των εκτυπωτών από το 1966, την καθιστά κορυφαία αλλά και αξιόπιστη στον τομέα αυτό. Έχει αναπτύξει και προωθήσει στην αγορά μια μεγάλη γκάμα εκτυπωτών inkjet και laser, αναπτύσσοντας παράλληλα τα μελάνια και τα τόνερ που ταιριάζουν σε αυτούς. Η πιο γνωστή και καινοτομία της Hewlett-Packard είναι τα μηχανήματα All-in-one που είναι ταυτόχρονα εκτυπωτής, φωτοτυπικό και scanner.

Μελάνια εκτυπωτών - Hewlett Packard

Το τμήμα ερευνών της Hewlett Packard εργάζεται ασταμάτητα για να δημιουργήσει νέες μεθόδους εκτύπωσης αλλά και νέα μελάνια και τόνερ για τους εκτυπωτές της με σκοπό τη βέλτιστη εκτύπωση υψηλής ανάλυσης αλλά και τη δραστική μείωση του κόστους της εκτύπωσης, με την ανάπτυξη μεθόδων ελαχιστοποίησης της ποσότητας μελανιού ή toner για μια συγκεκριμένη εκτύπωση. Η 20ετής και πλέον εμπειρία στην έρευνα της hp της δίνει τα εφόδια και τη γνώση για να αναπτύξει τέτοιες μεθόδους.

Η πιθανότητα να συναντήσει κάποιος προβληματικό μελάνι ή toner Hewlett Packard εκτυπωτή όταν αυτό δεν είναι γνήσιο αλλά ανακυκλωμένο ή πλαστό, είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό σημαίνει ότι σε όλες τις σελίδες που θα εκτυπωθούν θα χρειαστεί σε μεγάλο ποσοστό από αυτές να γίνει επανεκτύπωση, ή ότι η ποιότητα των εκτυπώσεων δεν θα είναι σε όλες ικανοποιητική. Αυτό για ένα ιδιώτη χρήστη δεν σημαίνει και τόσο μεγάλη επιβάρυνση. Το αντίστοιχο όμως κόστος σε μια επιχείρηση που εκτυπώνει σε εκτυπωτές inkjet ή laser, χιλιάδες σελίδες είναι τεράστιο. Τα γνήσια μελάνια και τόνερ hp εγγυώνται ότι η επιτυχημένη και ποιοτικά υψηλή εκτύπωση είναι 100% και το κόστος για τις εκτυπώσεις σας θα είναι το χαμηλότερο δυνατόν.

Επιπλέον η Hewlett Packard μέσω του διαδικτύου αλλά και με το δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών που έχει αναπτύξει σε όλο τον κόσμο, είναι σε θέση οποιαδήποτε στιγμή να σας προσφέρει δωρεάν τις συμβουλές της και να σας κατευθύνει πώς να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκύψει στις εκτυπώσεις σας χωρίς να χάνετε χρόνο.

Τόνερ εκτυπωτών - Hewlett Packard
Bottom shadow