Μελάνια και toner εκτυπωτών LEXMARK

Lexmark - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Η Lexmark είναι μια αμερικάνικη εταιρία που το αντικείμενό της αυτή τη στιγμή, στο χώρο των εκτυπώσεων, είναι τα φωτοτυπικά μηχανήματα και οι εκτυπωτές laser, μηχανήματα δηλαδή που χρησιμοποιούν αποκλειστικά tonner. Θεωρείτε μία από τις μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα των εκτυπωτών laser και των φωτοτυπικών μηχανημάτων. Η αποκλειστική ενασχόληση της εταιρίας με τα toner της δίνει τη δυνατότητα να ερευνά και να εξειδικεύεται αποκλειστικά στην τεχνολογία τους, επιτυγχάνοντας έτσι την πρωτοπορία της.

Η παραγωγή της σε εκτυπωτές inkjet και σαν συνέπεια σε μελάνια, αν και τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε εντυπωσιακά, κερδίζοντας χαμένο έδαφος πολλών ετών, σταμάτησε στο τέλος του 2012, λόγω αποχώρησής της από αυτή την αγορά. Φυσικά, η παραγωγή μελανιών αυτή τη στιγμή συνεχίζεται από τη Lexmark αναγκαστικά, λόγω εκκρεμών εγγυήσεων στους εκτυπωτές που έχει προωθήσει στην αγορά και θα συνεχίσει μέχρι το 2015 περίπου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα στην αγορά μελάνια για εκτυπωτές inkjet Lexmark και εμείς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να σας προμηθεύσουμε γνήσια μελάνια εκτός από γνήσια τόνερ, για όποιο μοντέλο inkjet εκτυπωτή της Lexmark.

Μελάνια εκτυπωτών - Lexmark

Τα γνήσια τόνερ της Lexmark σας παρέχουν το πλεονέκτημα της αξιόπιστης και σταθερής εκτύπωσης, με επαγγελματικό ποιοτικό αποτέλεσμα. Οι εκτυπωτές και τα τόνερ της Lexmark προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης εικόνων, σχεδιασμένοι για τέλειες εκτυπώσεις. Οι εκτυπώσεις με laser εκτυπωτές και γνήσια toner είναι άριστες από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να δοκιμάσετε την απογοήτευση της αποτυχίας ενός συμβατικού τόνερ. Χρησιμοποιείστε γνήσια toner και θα απολαύσετε τη σταθερότητα της ποιότητας.

Στην εκτύπωση με γνήσιο toner στον ασπρόμαυρο εκτυπωτή laser της Lexmark, το αποτέλεσμα είναι ένα πλούσιο μαύρο και ένα λείο γκρι με ξεκάθαρες λεπτομέρειες. Στην εκτύπωση με έγχρωμο εκτυπωτή laser της Lexmark, το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται είναι έντονα χρώματα με λεπτομέρειες μεγάλης ακρίβειας. Ακόμα κι αν το τόνερ στο cartridge είναι στο τέλος του, δεν θα χρειαστεί να το ανακινήσετε και επίσης δε θα συναντήσετε σβησμένη εκτύπωση μέχρι την τελευταία σελίδα.

Το μυστικό για την επιτυχία αυτή στο γνήσιο τόνερ της Lexmark είναι ή μοναδικότητα στη χαμηλή τριβή των κόκκων του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το toner κατά την εκτύπωση να ρέει παντού ομοιόμορφα επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα. Η χαμηλή τριβή του επίσης, μειώνει τις φθορές στα εξαρτήματα του εκτυπωτή, επιμηκύνοντας αξιοσημείωτα τη διάρκεια ζωής του.

Στην ιστοσελίδα αυτή έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε και να παραγγείλετε τόνερ για οποιοδήποτε μοντέλο laser εκτυπωτή Lexmark έχετε. Η επιθυμία μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο και τον ταχύτερο τρόπο σε τιμές που δύσκολα θα βρείτε χαμηλότερες. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας από την πρώτη φορά θα είναι άψογη και συνεχής.

Τόνερ εκτυπωτών - Lexmark
Bottom shadow