Μελάνια και toner εκτυπωτών BROTHER

Brother - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Η Brother είναι μια πολύ γνωστή πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Nagoya της Ιαπωνίας που κατασκευάζει ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στις οποίες ανήκουν και μια τεράστια ποικιλία εκτυπωτών μαζί με τα μελάνια και τα toner τους. Είναι μια εταιρεία που οι ρίζες της βρίσκονται πίσω στο 1908, όταν γεννήθηκε σαν μια εταιρία ραπτομηχανών με την επωνυμία Yasui Sewing Machine Co, εκεί στη Nagoya. Το 1952 είναι ένα ορόσημο για την Brother, αφού τότε ίδρυσε την πρώτη θυγατρική της στις ΗΠΑ δίνοντας για πρώτη φορά το όνομα Brother, ενώ το 1958 επεκτάθηκε και στην Ευρώπη, Τελικά το 1962 δόθηκε στην εταιρεία σαν Brother Industries Ltd.

Η εταιρεία μπήκε στην αγορά των εκτυπωτών μέσα από τη μακρά συνεργασία της με την εταιρία Centronics ως κατασκευαστής των μηχανισμών των εκτυπωτών. Σήμερα όμως είναι μια εταιρεία που παράγει μεγάλο αριθμό μοντέλων ασπρόμαυρων ή έγχρωμων, inkjet ή laser εκτυπωτών, μαζί με τα μελάνια και τα τόνερ τους.

Μελάνια εκτυπωτών - Brother

Η εταιρεία Brother εκτός από Home Sewing Machines και Industrial Sewing Machines έχει αναπτύξει και προωθεί στην αγορά μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως Printers, Scanners, ScanNCut, Fax Machines, Labeling Systems, Web Conferencing Peripherals, Typewriters, Stampcreator, καθώς επίσης βιομηχανικά προϊόντα όπως Gear Motors/Reducers και Machine Tools.

Στον τομέα των εκτυπωτών η λίστα των προϊόντων της περιλαμβάνει, εκτυπωτές inkjet και laser έγχρωμους και μαυρόασπρους σε πολλά μοντέλα, φορητούς εκτυπωτές για βιομηχανική και ιδιωτική χρήση με δυνατότητες εκτύπωσης διαφόρων μεγεθών χαρτιού, ασύρματους εκτυπωτές, εκτυπωτές ετικετών, ειδικούς εκτυπωτές υφασμάτων, μηχανήματα φαξ και τέλος πολυμηχανήματα που περιλαμβάνουν εκτυπωτή scanner φαξ και φωτοτυπικό. Για όλη αυτή τη γκάμα των προϊόντων, η Brother έχει αναπτύξει και παράγει τα κατάλληλα μελάνια και τόνερ σε cartridges, κάθε ένα για το δικό του μοντέλο εκτυπωτή.

Η παρουσία της Brother στην αγορά των εκτυπωτών σε παγκόσμιο επίπεδο είναι σε πολύ σημαντική θέση, την οποία έχει κατακτήσει μέσα από την μεγαλύτερη των 40 ετών παρουσία της, την ανάπτυξη των ερευνών της και τις λύσεις καινοτομία που έχει δώσει για μείωση της ποσότητας κατανάλωσης μελανιού ή τόνερ στις εκτυπώσεις και συνεπώς στην αντίστοιχη μείωση του κόστους των εκτυπώσεων. Το μεγαλύτερο ποσοστό των μελανιών για εκτυπωτές inkjet που παράγει η Brother είναι με cartridge διαφορετικό για κάθε χρώμα.

Η Brother έχει αντιπροσώπους και προωθεί τους εκτυπωτές της σε όλο τον κόσμο, που παρέχουν τους εκτυπωτές της μαζί με τα αντίστοιχα μελάνια και τόνερ, σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε οποιοδήποτε μελάνι ή τόνερ για εκτυπωτή της Brother από την ιστοσελίδα μας. Είμαστε διατεθειμένοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με τον πιο αξιόπιστο τρόπο και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Τόνερ εκτυπωτών - Brother
Bottom shadow