Μελάνια και toner εκτυπωτών Oki

Oki - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Η OKI είναι μια πολύ γνωστή Ιαπωνική εταιρία τηλεπικοινωνιακού υλικού και εκτυπωτών με έδρα το Τόκιο. Σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε από τον Kibataro Oki το 1877. Η OKI είναι γνωστή από την κατασκευή του πρώτου τηλεφώνου που κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία, μόλις 5 χρόνια μετά την εφεύρεση του Graham Bell. Επίσης είναι παγκοσμίως γνωστή για τις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές (ΑΤΜ) που κατασκευάζει. Η OKI κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα από συσκευές όπως εκτυπωτές, φαξ ή πολυμηχανήματα παραγωγής εγγράφων και έχει κερδίσει διεθνή βραβεία για πολλά από τα προϊόντα της. Μέσα στο προϊόντα της OKI βρίσκονται και οι ειδικοί έγχρωμοι εκτυπωτές για γραφικές τέχνες.

Τη δεκαετία του 1960 η OKI ξεκίνησε την παραγωγή τηλέτυπων και εκτυπωτών για διάτρητες κάρτες. Επίσης ξεκίνησε την παραγωγή διαφόρων τύπων Computers. Τη δεκαετία του 1970 μαζί με την κατασκευή μικρο-υπολογιστών, ξεκίνησε την παραγωγή εκτυπωτών dot matrix. Γύρω στα 1975 δε ανέπτυξε το πρώτο τηλέφωνο για αυτοκίνητα σε συνεργασία με τα εργαστήρια Bell. Το 1982 η OKI κατασκεύασε την πρώτη παγκοσμίως ΑΤΜ που μπορεί να μετράει και να καταθέτει σε πραγματικό χρόνο στο λογαριασμό εντολής.

Εκτυπωτές και πολυμηχανήματα Oki

Σήμερα η OKI κατασκευάζει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από έγχρωμους εκτυπωτές, εκτυπωτές dot matrix, laser printers, εκτυπωτές ετικετών απλούς και θερμικούς, πολυμηχανήματα εκτυπώσεων, ψηφιακούς εκτυπωτές μαζικής παραγωγής, φωτοτυπικά μηχανήματα κ.α. Μαζί με την κατασκευή των μηχανών, παρέχει και τα αντίστοιχα cartridge για μελάνια εκτυπωτών και τόνερ για τη λειτουργία των μηχανών αυτών.

Η παρουσία της OKI στην αγορά των εκτυπωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, συνοδεύεται από την αντίστοιχη παρουσία της στην αγορά των μελανιών και των toner για εκτυπωτές inkjet, laser και φωτοτυπικά μηχανήματα. H υπερεκαντοετής αλλά και συνεχής έρευνα της στον τομέα αυτό, την καθιστά καινοτόμο και αξιόπιστη και τις χαρίζει ιδιαίτερη θέση στην αγορά. Έχει καταφέρει δε μαζί με άλλες πολύ γνωστές εταιρίες να βελτιώνει την τεχνολογική της θέση στον τομέα των μελανιών και τόνερ για εκτυπωτές, μειώνοντας συνεχώς την απαιτούμενη ποσότητα μελανιού ή toner για εκτύπωση μιας σελίδας.

H παγκόσμια παρουσία της OKI σε περισσότερες από 120 χώρες, σημαίνει ότι έχει αντιπροσώπους σε όλες αυτές τις χώρες, προωθώντας τα προϊόντα της, και παρέχοντας τα αναλώσιμα και τα εξαρτήματα των εκτυπωτών, μελάνια και τόνερ για τη λειτουργία των εκτυπωτών. Οι καλές μας σχέσεις με την OKI και ο σημαντικός όγκος των παραγγελιών μας σ’ αυτήν, μας καθιστά έναν από τους καλύτερους συνεργάτες της στην Ελλάδα και όχι μόνο. Μπορείτε να προμηθευτείτε οποιοδήποτε μελάνι ή τόνερ για εκτυπωτή της OKI από την ιστοσελίδα μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε με τον πιο αξιόπιστο και άμεσο τρόπο για να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Τόνερ εκτυπωτών - Oki

Bottom shadow