Μελάνια και toner εκτυπωτών Dell

Dell - Εταιρεία με μελάνια εκτυπωτών

Η Dell είναι μια πολύ μεγάλη και πολύ γνωστή Αμερικάνικη εταιρία Υπολογιστών και ηλεκτρονικού υλικού με έδρα το Round Rock του Texas. Ιδρύθηκε το 1984 από τον Michael Dell και όπως είναι φανερό, φέρει το όνομα του ιδρυτή της. Θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογικού υλικού παγκοσμίως με περισσότερους από 103.000 υπαλλήλους. Το 1992 το γνωστό περιοδικό Fortune την κατέταξε ανάμεσα στις 500 μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, ανακηρύσσοντας ταυτόχρονα τον νεώτερο CEO των εταιριών Fortune 500 που υπήρξε ποτέ. Το 2014 δε, στον κατάλογο του Fortune 500, κατέκτησε τη 51η θέση και την 3η θέση παγκοσμίως στον τομέα των υπολογιστών μετά τη Lenovo και την HP.

Η Dell κατασκευάζει και πουλάει προσωπικούς υπολογιστές (PCs), servers, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, network switches, περιφερειακά computers, mp3 players, κάμερες, συσκευές προβολής εικόνας, εκτυπωτές και άλλο τεχνολογικό υλικό. Η Dell επίσης είναι γνωστή για τις καινοτόμες εφαρμογές της στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το 2002 η Dell επέκτεινε τη λίστα των προϊόντων της, συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτήν τηλεοράσεις, υπολογιστές χειρός, ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής ήχου όπως mp3 players και εκτυπωτές.

Σήμερα η Dell έχει συμπεριλάβει στα προϊόντα που κατασκευάζει μια τεράστια ποικιλία από ποιοτικούς εκτυπωτές διαφόρων κατηγοριών, όπως έγχρωμους εκτυπωτές inkjet, μονόχρωμους laser printers, έγχρωμους laser printers , μονόχρωμα και έγχρωμα πολυμηχανήματα εκτυπώσεων inkjet, μονόχρωμα και έγχρωμα πολυμηχανήματα εκτυπώσεων laser, καθώς επίσης και τα αντίστοιχα cartridge για μελάνια και τόνερ για τη λειτουργία των μηχανών αυτών.

Μελάνια εκτυπωτών - Dell

Η Dell στην παγκόσμια αγορά των εκτυπωτών, συνεπάγεται την αντίστοιχη παρουσία της στον τομέα των cartridge μελανιών και toner για τα αντίστοιχα μοντέλα της. Το μέγεθος της Dell ως World Class Company, της επιτρέπει να επενδύει στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) αντίστοιχα ποσά ώστε να διατηρεί τη θέση της αφενός και να συμβάλει στην τεχνολογική πρόοδο στον τομέα των μελανιών και τόνερ εκτυπωτών, μειώνοντας συνεχώς την απαραίτητη ποσότητα μελανιού ή τόνερ για την εκτύπωση μιας σελίδας, το Ιερό Δισκοπότηρο των κατασκευαστών μελανιών και toner για εκτυπωτές.

Τα τελευταία χρόνια, η Dell έχει διευρυνθεί και στον τομέα των εκτυπώσεων και οι εκτυπωτές της κατακτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Η ποιότητα των προϊόντων της καθώς και των εκτυπωτών της, της επιτρέπει να έχει μια πολύ καλή φήμη στην αγορά στον τομέα αυτό. Τα παλαιότερα χρόνια, οι εκτυπωτές της Dell, ήταν συνδεδεμένοι περισσότερο με επαγγελματικές εφαρμογές. Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει κατακτήσει την αγορά και στον τομέα των home printers.

Για να μειώσει τις καθυστερήσεις μεταξύ της αγοράς και της παράδοσης των προϊόντων της όπως συγκεκριμένα των εκτυπωτών inkjet και laser και αντίστοιχα των μελανιών και τόνερ εκτυπωτών, η Dell έχει υιοθετήσει την πολιτική «κατασκευή των προϊόντων κοντά στον πελάτη». Με βάση την πολιτική αυτή, η Wall Street Journal το 2008 ανέφερε ότι η Dell έχει πλησιάσει κατασκευαστές Υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, κάνοντας της προσφορές για να της «πουλήσουν» τις εγκαταστάσεις τους, για να τις χρησιμοποιήσει για την κατασκευή των δικών της προϊόντων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η Dell έχει επεκταθεί σε χώρες όπως η Ιρλανδία, η Πολωνία, η Κίνα, η Μαλαισία, η Ινδία, η Βραζιλία και αλλού καθιστώντας τη δραστηριότητά της παγκόσμια και συνεχώς επεκτεινόμενη.

H παρουσία της Dell σε όλες αυτές τις χώρες, συνεπάγεται την εκπροσώπησή της στις χώρες αυτές με επέκταση και στις γύρω χώρες. Έτσι προωθούνται τα προϊόντα της στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, και παρέχοντας τα αναλώσιμα και τα εξαρτήματα των εκτυπωτών, μαζί με τα μελάνια και τα τόνερ που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των εκτυπωτών.

Οι άριστες σχέσεις μας με τους αντιπροσώπους της Dell στην Ευρώπη, λόγω του όγκου των παραγγελιών μας, μας δίνει το πλεονέκτημα να είμαστε από τους καλύτερους συνεργάτες της στον τομέα των μελανιών και τόνερ για εκτυπωτές inkjet και laser, στην Ελλάδα και όχι μόνο. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε οποιοδήποτε μελάνι ή τόνερ για τον Dell εκτυπωτή σας, από την ιστοσελίδα μας. Είμαστε εδώ για εσάς, και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον πιο άμεσο, ταχύ και αξιόπιστο τρόπο ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Τόνερ εκτυπωτών - Dell
Bottom shadow